Monday, November 14, 2011

Justin Bieber Vs Greyson Chance

 Assalamualaikum.






Skrg nii ramai laa 'tergila2kan' penyanyi baru yg berumur 14 tahun nii kan. Greyson start aktif pada tahun  2010 melalui nyayian di Youtube.Okay, dye comel dan suara pun mmg mantapp..Baru2 nii Greyson Michael Chance membuat persembahan di AIM 18 yg berlangsung di Bukit Jalil.. memang dye ada bakat dlm nyayian,mana taknye, berpuluh2 ribu org myaksikan bakat dye kat Youtube.

antara peminat Greyson di Malaysia. 




ahaa.. tu dia.. mmg ramai dah jdkan Greyson Chance nii peneman gegendang telinga masing2. huhu
Bagaimana dgn Justin Drew Bieber? Hidup kan bagaikan roda.. kejap di ats kejap di bwh. 
Jadi, tidak mustahil jika peminat Justin makin bkurangan sbb hak peminat 
utk support artis pilihan mereka.

Aku tak lah bgitu minat kat dorg ni, just dgr2 lagu tu boleh laa.. suara pun comel dan bhasa lirik mudah difahami.. 

OkBai! Terimakaseh.. ;)


3 comments:

IraBungaMelor said...

I do love them! Cute gile!
btw. i ada post entry pasal greyson jugak. check it out! ;)

naziera said...

ohkey.. dah tgk entry ira.. awk mmg peminat dye. huhu.. ;)

nabila faryzza said...

greyson chance comel!!!!